I think by now you all know that I do like a good creamy porridge.
In my last post I promised you a recipe where you could use up your left over egg yolks.
Well it's here and please do try it! By far the best porridge I ever had!
Vid det här laget tror jag ni vet hur mycket jag älskar en krämig god gröt.
I mitt senaste inlägg lovade jag att ni skulle få ett recept där ni får användning för era äggulor. Receptet ser ni nedanför och snälla prova det! Bästa gröten jag någonsin ätit!
You can just use regular oats if you haven't got Alara GF porridge at home but I would use 1-1,5 dl instead of 35 g then
Såg riktigt smarrigt ut!
ReplyDeleteIntressant blogg du har föressten, kombinerat både utomlandsliv och träning vilket är mina passioner!
Supergott! Tack vad snäll du är! Kul att höra att du gillar bloggen :)
DeleteI love porridge! I've never tried it with eggs, but this looks delicious :D
ReplyDeleteThat yolk really gives it a nice color! Oh and eggs in porridge is definitely the way forward, so tasty :D
DeleteJummie!
ReplyDeleteNom nom :)
DeleteSer gott ut! :)
ReplyDeleteDet är det! Jag tror vi ska läsa till PT samtidigt förresten. För du ska också läsa med DS i Varberg nu i april va? :)
ReplyDelete